12 Ocak 2012 Perşembe

Stylegusto'dan 4 Kişiye Hediye

 

- Stylegusto'a üye olmanız. (Katılımcılar firma tarafından kontrol edilecek. Yarışma sonrası kazansanız bile üye olmadıysanız yedek talihli seçilecek.)
-
Facebook sayfasını beğenmeniz ( Firma yoruma beyan ettiğiniz linkleri kontrol ediyor.)
- Bu yazımı Facebook duvarınızda paylaşmanız. (Her yazımın üst kısmında Facebook beğen butonu var, ona bastığınız durumda Facebook duvarınıza otomatikman paylaşmış olursunuz.)

- Twitter'dan @stylegusto hesabını takibe alarak; @stildirektoru ve @stylegusto yazarak yarışmaya katıldığınızı mentionlamanız. (Kontrollerin sağlıklı yapılabilmesi için; twitter'dan firmayı ve beni aynı tweette eklemeyin. Ayrı ayrı tweet atmayın ok?)

- Blogu olanlar; bu yazımı hediye ettiğimiz ürün görseliyle ve yazımın linkiyle bloglarında paylaşmalı.
Tüm bunlar bittikten sonra;
1- Stylegusto'ya üye olduğunuz kullanıcı adınız ve e-posta adresinizi ekleyip,

2- Bu yazıma paylaştığınız linkleri de ibraz ederek, yani paylaştım, katılmak istiyorum şeklinde değil; kontrol edebilmemiz için sizin linkleriniz olmalı. Özellikle belirtiyorum ibraz ettiğiniz linkler; fan sayfalarının kendi linkleri veya bizim twitter linklerimiz değil sizin paylaşımlarınıza dair linkler olmalı... (Diğer yarışmalara bakın doğru yazanlar nasıl yorum bırakıyor...) bu şekilde yorum yazmanız.

Yarışmamız; 20 Ocak 2012 akşamı sona erecek. Şartları 1/1 yerine getirenler ve belirttiğim gibi yorumları eksiksiz bırakanlar arasından; random.org sitesi aracılığıyla çekiliş sonrası kazananları yeni bir yazı olarak sizlere beyan edeceğim.

Yeniden diyelim hepinize bol şans!
Sevgi ve neşe ile kalın .)


www.stildirektoru.com/2012/01/stylegustodan-4-kisiye-hediye.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder